Curs Valutar:  1 EUR = 4.8345 L / 1 USD = 4.4143 L / 1 GBP = 5.2732 L / 100 HUF = 1.359 L / 1 XAU = 229.288 L
Director companiiDirector WebÎnscriere în catalogCoduri PostaleSuport
Întrebări frecvente|Lyoness|Termeni si Conditii|Promovare|Contact
Real Web IndexLista FirmeProduseServiciiŞtiriPresăDirector WebStatistici
Ultimele Companii

Follow RealLifeSRL on Twitter

Sistem de votare si clasament firme pe RealWeb.ro


Ce este și cum funcționează sistemul de votare pe real-web.ro?

Sistemul de voturi oferă un clasament cu firmele care atrag cea mai multă atenție din partea vizitatorilor. De fiecare dată când un vizitator votează o firmă, fie prin site-ul www.real-web.ro sau prin click pe pictograma plasată pe site-ul firmei, aceasta primește un punct. Clasamentul este recalculat în fiecare zi la ora 0:00, luând în calcul voturile din ultimele 7 zile.

Există restricții sau limite la votare?

Da, există. Se acceptă un singur vot pe zi per IP per companie. Adresa IP a vizitatorului este un număr alocat calculatorului prin care este identificat, și care este înregistrat pentru fiecare vot. Sistemul de vot nu ia în calcul mai multe voturi de pe același IP din acea zi. Dacă vizitatorul revine în altă zi, și votează aceeași companie, atunci se acceptă votul. Nu este limită la numărul companiilor care pot fi votate de pe același IP.

Când se reactualizează clasamentul firmelor?

În fiecare zi la ora 00:00 se totalizează voturile primite de fiecare cont pe www.real-web.ro. Se iau în calcul numai voturile valabile, din ultimele 7 zile calendaristice. Primele 10 companii apar în clasamentul de pe prima pagină, astfel fiind promovate către toți vizitatorii și motoarele de căutare.


Ce beneficii aduce sistemul de vot și clasamentul?

Întrucât acest clasament este bazat pe reacția și opinia oamenilor, se acordă mai multă importanță firmelor care apar în clasament - acestea fiind votate manual. Afișarea pe prima pagină oferă și vizibilitate maximă.


De unde vin voturile?

Voturile pot veni din două surse:

  • pe toate paginile fiecărei companii exista un icon pentru a vota compania: Icon votare companii. Vizitatorii cărora le place prezentarea companiei și găsesc informații relevante, pot vota printr-un click pe icon.
  • fiecare companie poate plasa o pictogramă pe pagina lui proprie cu un link de votare. Când dau un click pe icon-ul respectiv, vizitatorii paginii vor ajunge pe pagina companiei pe real-web.ro și aceasta primește un vot.
Nu sunt reguli speciale pentru sistemul de votare. Singura limită este: un singur vot de pe un singur IP per zi. Aceasta înseamnă că nu se acceptă mai multe voturi pentru aceeași companie de pe același calculator în aceeași zi.

Cum pot instala codul pentru votare pe site-ul meu și de unde iau scriptul pentru acesta?

Pentru a instala codul de votare pe pagina dvs, copiați și inserați codul acestuia pe paginile site-ului dvs. Acest cod este unic și personalizat pentru fiecare companie. Pentru a primi codul personal, trebuie să vă identificați aici și să accesați pagina "Script Votare" din meniul de administrare (afișat pe dreapta, după ce veți fi autentificați)
Scriptul poate fi plasat oriunde pe pagină, singura cerință fiind ca acesta să fie vizibil vizitatorilor pentru votare.
Trebuie să aveți acces la sursa site-ului dvs pentru a instala acest cod. Dacă aveți nevoie de ajutor cu instalarea codului, va rugăm să ne contactati.

Vizitatorii care dau click pe pictograma plasată pe site, ajung pe pagina companiei dvs pe www.real-web.ro și veți primi un vot.real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats
Inscriere firma in catalog

Feedback

Tur Catalog firme si companii