Voteaza!
Reclama
DAL TRAVELComunicat de presa

  Comunicat de presa DAL TRAVEL (AGENTIA DE TURISM DAL TRAVEL)CIRCUIT 2012 ELVETIA si LIECHTENSTEIN

 

CIRCUIT 2012 ELVETIA  si  LIECHTENSTEIN

 

MILANO – ST. MORITZ – DAVOS – VADUZ (LIECHTENSTEIN) – ZURICH – LUCERNA – INTERLAKEN – BERNA – GENEVA – LAUSANNE – MONTREUX – CHILLON – TAESCH – ZERMATT – LUGANO – MILANO

 

 

O incursiune in tara cantoanelor, de la poale pana pe culmile muntilor Alpi, unde cultul naturii, al organizarii vietii sociale, al disciplinei si al curateniei fac parte din peisajul cotidian. Elvetia este sinonima cu aerul curat al muntilor, cu zapada imaculata si lacurile de cristal, cu ciocolata, cu precizia ceasornicelor sale, dar si cu cele mai sigure servicii financiare din lume. Veti traversa tara cantoanelor facand cunostinta cu cele patru limbi oficiale vorbite aici, cu peisajele montane unice, cu satele pitoresti si orasele cochete, cu celebrele statiuni montane si totodata cu unul dintre cele mai mici si bogate state din lume, principatul Liechtenstein.

 

 

Perioada: 27.07 – 03.08.2012

 

ZIUA 1 / 27.07.2012:  BUCURESTI – MILANO – ST. MORITZ  (253 km)

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 05:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Alitalia). Plecare spre Milano cu zborul AZ 505 (14:10 / 15:30). Sosire pe aeroportul Linate din Milano la ora 15:30, de unde se pleaca spre St. Moritz. Vom parcurge un traseu presarat de peisajele magnifice din nordul Italiei, marginit de lacuri celebre (Como, Lecco, etc.) si apoi cu defileele spectaculoase din sud-estul Elvetiei. Sosire la St. Moritz, una dintre cele mai vechi si mai elegante statiuni alpine din lume, situata la o altitudine de aprox. 1.856 m. Aici s-au organizat Jocurile Olimpice din anii 1928 si 1948. Cazare la Hotel San Gian 4* (sau similar).

ZIUA 2 / 28.07.2012:  ST. MORITZ – DAVOS – VADUZ – ZURICH  (252 km)

Mic dejun bufet cald. Dimineata incepe cu vizitarea statiunii St. Moritz, dupa care ne vom indrepta catre Davos, cea mai mare statiune de ski din Elvetia, locul traditional de intalnire anuala a VIP-urilor economiei mondiale, situata la o altitudine de aprox. 1560 m. Dupa vizitarea Davos-ului plecare spre Vaduz, pentru a vizita capitala micutului stat Liechstentein, unde se afla castelul cu acelasi nume, asezat intr-o pozitie privilegiata, de unde se deschide o frumoasa panorama asupra Vaii Rinului. Dupa-amiaza, plecare spre Zurich. Cazare la Hotelul Senator 4* (sau similar).

ZIUA 3 / 29.07.2012:  ZURICH (Ziua nationala a Elvetiei)

Mic dejun bufet cald. Tur panoramic de oras cu autocarul si tur pietonal (aproximativ 3 ore) in Zurich, capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu “cea mai inalta calitate a vietii” din lume si “cel mai bogat din Europa”. Veti avea prilejul sa vedeti Gara Principala (construita in anul 1865), Muzeul National Elvetian, Strada Garii (principala artera comerciala, sediul celor mai importante banci elvetiene si renumita datorita numeroaselor magazine de lux), Biserica Sf. Petru, al carui turn poseda cel mai mare ceas din Europa (cu un diametru de 8,7 m), Piata Bukli, Palatul Postei, situat pe malul lacului Zurich, Primaria, Muzeul de Arta, Fraumunster (parte a unei foste manastiri cu vitralii pictate de Marc Chagal), Opera, Villa Esebdonk unde au locuit Richard Wagner, Franz List si Johanes Brams. Posibilitate de excursie optionala la Schaffhausen si Cascada Rinului, cea mai mare cascada din Europa (150 m largime, 23 m inaltime) (aprox. 50 euro /pers.). Cazare.

ZIUA 4 / 30.07.2012:  ZURICH – LUCERNA – INTERLAKEN  (131 km)

Mic dejun bufet cald. Plecare spre Lucerna, unul dintre cele mai populare orase elvetiene, unde veti face un tur panoramic de oras cu autocarul  (aproximativ 2 ore): Podul orchestrei (cel mai vechi pod acoperit construit din lemn) care dateaza din sec. al XIII-lea, Turnul de apa in forma octogonala, utilizat in Evul Mediu ca visterie a orasului, Podul stropilor de apa, cu picturi pe lemn, care dateaza tot din sec. al XIII-lea, Zidul orasului, construit in anul 1400, din care se mai pastreaza 870 m si 9 turnuri, Statuia Leului, cioplita direct in stanca, in memoria celor 786 ofiteri si soldati morti in anul 1792 pentru a-i apara pe Ludovic al XVI-lea si pe Maria Antoaneta, Gradina Ghetarului, Primaria care dateaza din sec.al XVII-lea, Biserica Curtii (fosta manastire benedictina). Dupa-amiaza, plecare la Interlaken (“Intre Lacuri”) si vizitarea acestei statiuni montane cosmopolite, asezata la poalele Alpilor, intre cele doua lacuri, Thun si Brienz, cu hoteluri luxoase si Cazinou, care amintesc de viata familiilor instarite de la jumatatea sec. al XIX-lea. Cazare la Hotel City Oberland 3* (sau similar).

ZIUA 5 / 31.07.2012:  INTERLAKEN – BERNA  (62 km)

Mic dejun bufet cald. Posibilitate de excursie optionala la Jungfraujoch – Acoperisul  Europei – situat la o altitudine de 4.158 m, de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra Alpilor (125 euro/pers.) Plecare spre Berna, capitala cantonului cu acelasi nume si a Elvetiei, oras fondat in anul 1191 de ducele Berthold al V-lea. Tur panoramic de oras cu autocarul (aproximativ 2 ore), care include zona Kramgasse (magazine, buticuri si anticariate), Katingturn - fost turn de aparare, Piata Federala, Banca Nationala, Parlamentul, Turnul cu ceas astronomic si figurine care se misca in ritmul batailor de clopote din ora in ora, casa in care a locuit Einstein, casa in care a stat Lenin, Catedrala, Primaria, podul peste raul Aare, Groapa ursilor (ursul este simbolul orasului). Cazare la Hotel Alegro Grand Casino 4* (sau similar).

ZIUA 6 / 01.08.2012:  BERNA – GENEVA – LAUSANNE  (231 km)

Mic dejun continental. Plecare spre Geneva, capitala cantonului cu acelasi nume, asezare mentionata de Cezar inca din sec. I - i.e.n. Tur panoramic de oras in Geneva (aproximativ 1:30 ore): Muzeul de Arta si Istorie, Catedrala St. Pierre (sec. XII - XIII), Primaria, Biserica Rusa cu cele 9 cupole aurite, celebra fantana arteziana de 140 m inaltime, devenita simbolul orasului, Palatul Natiunilor, “La Charte” - bloc din otel si sticla, ultima creatie a celebrului arhitect Le Corbuzier. Plecare spre Lausanne, capitala cantonului Vaud, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al lacului Leman, in districtul Romandy (partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei). Tur panoramic de oras care include portul de pe malul lacului Leman, Fantana ”Academie d’Ouchy” ornata cu capete de magari, Sediul Comitetului International Olimpic, Catedrala Notre Dame care dateaza din sec. al XI-lea. Cazare la Hotel De La Paix 4* (sau similar).

ZIUA 7 / 02.08.2012:  LAUSANNE – MONTREUX – CHILLON – TAESCH – ZERMATT  (171 km)

Mic dejun bufet rece. Plecare spre Zermatt, statiune montana de renume mondial, situata la altitudinea de 1.630 m in cantonul Valais, considerata a treia statiune din Elvetia, tinand cont de partiile de schi si posibilitatile de distractie. Pe parcurs, se viziteaza cochetul oras Montreux, locul de desfasurare a numeroase festivaluri muzicale si in jurul orei 10:00 se va vizita castelul de la Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Ziua continua cu deplasarea spre Zermatt. Sosire mai intai la Taesh, situat la o altitudine de aprox. 1.438 m, orasel asezat la poalele celor mai inalte piscuri alpine, in valea Mallertal, unde va ramane autocarul, deoarece in Zermatt nu au voie sa circule decat autovehicule electrice. Veti urca cu trenul (cca. 20 minute) pana in centrul statiunii Zermatt, situata la altitudinea de 1.630 m. Timp liber pentru plimbare si cumparaturi. Celebra statiune Zermatt se afla la poalele faimosului munte Matterhorn care atinge altitudinea de 4.478 m, varf cucerit pentru prima data de alpinisti abia in anul 1865. Cazare la Hotel Butterfly 3* (sau similar).

 

ZIUA 8 / 03.08.2012 : ZERMATT – LUGANO – MILANO – BUCURESTI  (280 km)

Mic dejun bufet rece. Plecare din Zermatt, mai intai cu trenul pana la Taesh si apoi cu autocarul spre Lugano, prin spectaculosul pas Nufenen situat la o altitudine de 2.478 m. Sosire la Lugano, unde veti face un tur panoramic de oras (aproximativ 2 ore): Muzeul de arta moderna, Biserica Santa Maria Degli Angioli (o fosta manastire franciscana din sec.al XV - lea), Catedrala San Lorenzo, Piata Reformei, etc. Transfer la aeroportul din Milano – Linate pentru zborul companiei Alitalia AZ 2109 (19:00 / 20:10) spre Roma si mai departe spre Bucuresti cu zborul AZ 502 (21:30 / 00:35). 

 

TARIF: 730 EURO + 395 RON / loc in camera dubla; Supliment single: 230 EURO

           (tariful este valabil pentru un grup de minim 25 de turisti; pt. 20 – 24 turisti tariful se  majoreaza cu 95 euro/pers.)

 

TARIFUL INCLUDE:

- transportul cu avionul pe rutele Bucuresti –  Milano si  Milano – Roma – Bucuresti

- 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*

- transport intern cu autocar modern dotat cu aer conditionat

- bilet intrare Castelul Chillon si ghid local

- biletele de tren Taesh – Zermatt – Taesh

- transportul bagajelor cu masina separata de la Taesh la hotelul din Zermatt si retur

- transferurile si tururile mentionate in program

- conducator roman de grup

- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

 

TARIFUL NU INCLUDE:

- taxele de aeroport: 175 euro/pers. (pot suferi modificari pana la data plecarii si se achita la agentie)

- taxe de iesire de pe aeroporturi

- intrarile la obiectivele turistice

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.

- bacsisuri: 20 euro/pers. – mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup la sosirea in Elvetia)

- excursiile optionale

- asigurarea medicala obligatorie

- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

 

CONDITII DE INSCRIERE:

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la                                                epuizarea locurilor

- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii

- turistul va  incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »

 

OBSERVATII: 

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu 

- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecarei tari

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora.

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza).

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.

- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatorie

- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

- prezentul  document constituie anexa la “Contractul de prestari servicii turistice”

 

Afisări: 664. Data publicării: 2012-06-05 de către: DAL TRAVEL
Înscrie-ţi firma acum pe Real-Web si promovează-ţi afacerea eficient!Reclamă

Emite facturi fiscale, proforme si chitante online

Alte companii din 'Agentie de turism':

ADEEA TRAVEL
TOTALSTAY ROMANIA
S.C. SUNNY TOURS S.R.L.
sc Jolly Travel srl
SC VALDIR TOUR SRL
S.C. MIK.A.AI IMPEX SRL A...
SAPHIR TRAVEL
SC EURO BEST TRAVEL SRL
ROYAL TRAVEL
AGENTIA DE TURISM SABTRAN...

Ultimele Comunicate:


CIRCUIT 2012 ELVETIA si LIECHTENSTEIN

2012-06-05, DAL TRAVEL


Vezi toate comunicatele...

Noutăţi pe Real Web:

woodgallery.ro
woodgallery.ro vinde mobila orientala cu ornamente sofisticate

woodgallery.ro vinde mobila orientala cu ornamente sofisticate - ...


www.pandablog.ro
Panda Blog

Panda Blog - Panda Blog a luat nastere din dorinta de a va oferi ...


Boxa portabila cu Bluetooth Kruger&Matz Explorer
Boxa portabila cu Bluetooth Kruger&Matz Explorer

Boxa portabila cu Bluetooth Kruger&Matz Explorer Boxa portabila cu ...


Boxa Bluetooth portabila Kruger&Matz Music Box
Boxa Bluetooth portabila Kruger&Matz Music Box

Boxa Bluetooth portabila Kruger&Matz Music Box Boxa karaoke ...


vidanjare-viseu.cabanova.com
vidajare Viseu | servicii vidanjare Maramures

vidajare Viseu | servicii vidanjare Maramures - Oferim servicii vidanjare ...


Statistici cont:


Tip cont: Free account


Total afisari: 17469

Total voturi: 403

Voturi în ultim. 7 zile: 0


Produse publicate: 3

Servicii publicate: 3

Stiri publicate: 3

Comunicate publicate: 1
real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats