Voteaza!
Reclama

  Produs SC TOP PLUS DESIGN srl


Produs SC TOP PLUS DESIGN srl:

Categorie: Produse SC TOP PLUS DESIGN srl(1210) / usi de garaj


Pret: 100.00 EUR

USI DE GARAJ TIP RULOU

USI DE GARAJ TIP RULOU

Descriere Produs:
USI GARAJ TIP RULOU productie Alukon Germania ; deschiderea/ inchiderea se realizeaza prin rularea covorului de lamele pe ax; lamela din AL, latimea lamelei de 77mm si grosimea de 18 mm; izolare termica prin umplere cu spuma poliuretanica; calea de rulare (ghidajele) protejeaza prin perii ce ajuta la indepartarea impuritatilor si asigura izolatia; actionare electrica prin comanda de la distanta , cu buton sau manuala cu manivela.
Culori standard: alb si maro, disponibila la cerere orice culoare inclusiv imitatie de lemn.
Este recomandata pentru garaje (spatii) aglomerate, cu deschidere mica, ideale pentru inchiderea spatiilor comerciale.
Usi de garaj tip rulou rezidentiale si industriale:
“¢ Dimensiuni: orice dimensiune pana la L=6900mm, H=5000mm
“¢ Instalare prin aplicare pe interior, in gol sau exterior ( cu sau fara caseta aplicata)
“¢ Actionare: electrica cu telecomanda/ buton tip impuls (montat in sau manuala cu manivela, selector cu cheie (montat in exterior) toate tipurile de automatizari sunt renumita marca SOMFY ,
“¢ Culoare: orice culoare din gama RAL
“¢ Izolatie termica : 0.85 Watt/mp*K ““ pt usa instalata
“¢ Lamela: 77mm inaltime, din aluminiu, umpluta cu spuma poliuretanica neinflamabila
“¢ Siguranta (oprire la intalnirea obstacolelor ““ pentru varianta electrica)
“¢ Livrare: din stoc
“¢ Optiuni: lamela din aluminiu extrudat cu gemulete ; lamela din aluminiu extrudat simpla.
Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrata manual sau electric.
Montarea se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta)sau in spatele golului (nu necesita caseta).
Peste tot in jurul nostru auzim: usa garaj, usa de garaj, usa garaje, usa de garaje, usi garaj, usi de garaj, usi garaje, usi de garaje.
Usa de garaj mai poate fi acum un lux pentru cel care-si construieste o casa?
NU, o usa garaj este o necesitate, mai ales ca avem din ce in ce mai multa nevoie de confort.
Cum este atunci cand cobori din masina sa deschizi usa de garaj cu mana? Si daca afara ploua, ninge sau bate vantul? Cum este cand trebuie sa-i deschizi celuilalt fie el sotie, fiica, tata sau prieten?
Aveti nevoie de usi garaj batante, sau usi garaj sectionale ,sau usi garaj rulou automatizate pentru a rezolva aceasta problema si pentru o siguranta sporita a proprietatii dumneavoastra. Tot ce va ramane este sa apasati un buton de la telecomanda pentru automatizarea acestei usa de garaj.
Aceste usi de garaje cu deschidere din telecomanda dau un plus de confort vietii noastre, eliminand efortul uman.
Exista si acum usi garaje vechi, din tabla sau lemn, batante sau basculante, neizolate termic si care au un aspect indoielnic.
Garajul este parte a casei si are deschiderea pe fatada acesteia, spre strada, iar o usa garaj trebuie sa aiba un aspect care sa placa ochiului privitorului.
In functie de necesitatile fiecaruia putem aplica pentru orice usa garaj dimensiuni diferite.
Aceste usi garaj au diferite culori, de la culorile standard, alb sau maro, pana la orice culoare din gama de culori RAL sau orice imitatie de lemn ce se poate asorta cu tamplaria casei.
Va punem la dispozitie o gama larga de usi de garaj batante, usi de garaj sectionale, usi de garaj rulou, pentru care asiguram instalare, service si proiectare, iar pentru cei dintre dumneavoastra care nu sunt siguri de ceea ce au nevoie, specialistii nostrii va acorda consultanta profesionala pentru orice tip de usa de garaje.
Avem exact ce va doriti: usa garaj, usa de garaj, usa garaje, usa de garaje, usi garaj, usi de garaj, usi garaje, usi de garaje.
Daca aveti nevoie de o usi de garaj, usi de garaj batante, usi de garaj sectionale, usi de garaj rulou, la noi veti gasi solutia ideala si pret usi garaj foarte bun.
Pentru usi de garaje va oferim automatizare usa de garaj de cea mai buna calitate, si impreuna cu usa garaj asigura un confort maxim, rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.
Fie ca sunt usi garaj batante, usi garaj sectionale, usi garaj rulou, sau altfel de usi garaj, avem preturi usi garaj dintre cele mai mici avand in vedere relatiile noastre directe cu unii producatori sau importatori directi.
Va putem oferi diferite automatizari usi garaj de la diferiti producatori de automatizari usi de garaje. Comercializam si montam usi de garaj tip rulou.
Usile de garaje tip rulou sunt confectiocate din lamele termoizolante din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica.
Actionarea usilor de garaj tip rulou standard este electrica si manuala.
Montajul usii de garaj tip rulou poate fi facut fie la interior(recomandat) fie la exterior.
-lamele din aluminiu termoizolante
-ghidaje laterale pentru culisare
-carcasa usii
-unitate de comanda cu telecomenzi si fotocelule pentru actionarea usilor de garaje tip rulou,actionare manuala cu manivela pentru usi de garaj tip rulou


Foarte importanta pentru întregirea peisajului unei case este usa de garaj. Cu lamele din aluminiu de 77 mm latime si 18.5 mm grosime, injectate cu spuma poliuretanica fara CFC pentru o mai buna izolare, usile de garaj din oferta SC TOP PLUS DESIGN srl nu ocupa spatiu în interiorul garajului sau pe plafon unde pot exista corpuri de iluminat sau diverse forme de suspendare.

Cele mai importante cerințe la o ușă de garaj sunt siguranța, manevrabilitatea și aspectul estetic.
Ușile de garaj din aluminiu tip rulou îndeplinesc toate aceste cerințe după cum urmează:
Sunt deosebit de sigure prin lamelele sale extrudate din aluminiu de 52 mm și 77 mm lățime, într-o gamă largă de culori și sunt thermo - hidro, fonoizolate cu spumă poliuretan și sunt scutite de CFC.
Au o funcționalitate deosebita prin mecanismul lor, lamelele intrând intr-un toc de max. 300 x 300 mm, permițând ridicarea și eliberarea completă a spațiului de acces în garaj.
Aceste uși pot fi montate atât la garajele vechi cât și la garajele nou construite, în goluri special amenajate deasupra ușilor, în interior sau în exterior.
Acționarea ușilor poate fi manuală prin manivelă sau electrică. Sistemul electric este ales din gama producătorului francez Somfy, care asigură confort și siguranță prin metodele sale eficiente. Acționarea cu motor se poate face cu întrerupător cu cheie sau telecomanda. Aceste uși sunt dotate cu un sistem special de siguranță, în caz de întrerupere a curentului sau a oricăror situații neprevăzute, prin acționare manuală de avarie. Opțional se poate monta și un sistem de protecție la cădere accidentală și la protecția împotriva striviri.
Pe piața elementelor de construcții se adaugă astăzi porți, uși, tocuri și sisteme de acționare cu numele Hörmann ®; deoarece grupul Hörmann ® este cel mai mare furnizor din Europa în acest domeniu. Acest succes a fost atins printr-o dezvoltare continuă de câteva decenii ale unei firme de familie aflate sub semnul inovației, al calității garantate și al preocupării pentru clienți
Hörmann ® se adaptează printr-o dezvoltare treptată și adecvată noilor cerințe de pe piața materialelor de construcții. Întreprinderea are în total peste 5.000 de angajați. Cifra totală de afaceri este de 800 Milioane Euro. O rețea extinsă de peste 50 de filiale proprii și o mulțime de reprezentanțe comerciale din peste 30 de țări garantează clienților drumuri foarte scurte.
promovează, distribuie, montează și întreține produsele din toată gama marii firme germane. Seriozitatea și exigența, cu care tratează firma noastră colaborarea cu Hörmann ® este dovedită de creșterea continuă a comenzilor și al contractelor, respectiv nivelul de mulțumire extrem de înalt al clienților noștri, referitoare la calitatea produselor și ale serviciilor primite.
Sunt recomandate mai ales in situatia in care particularitatile spatiului de montaj nu permit montarea unei usi de garaj sectionale.
Profilele sunt din aluminiu de 55 sau 77mm latime si au grosimea de 18,5mm;umplutura din spuma poliuretanica fara CFC asigura stabilitate si un bun coeficient de izolare termica.
Sinele de ghidaj sunt din aluminiu si au latimea de 89mm.Axul de bobinaj este din aluminiu ,iar motorul tubular este alimentat la curent electric de230V cu deschidere de urgenta cu manivela.
Usi garaj,Usi garaj tip rulou,Usi exterioare de garaj,Usi de garaj Hormann,Usi de garaj Alukon , Usi de garaj Aluprof,Usi de garaj electrice ,Usi de garaj actionate electric , Usi de garaj cu telecomanda,Usi de garaj silentioase,Usi de garaj industriale,Usi ptr. hale, Usi garaj industriale, Usi cu ridicare rapida, Usi de garaj izolante,Usi de garaj cu lamela de 77, Usi de garaj din aluminiu , Usi de garaj rulou,Usa de garaj ieftina , Usi de garaj rezidentiale,Usi rulou rezidentiale, Usi de garaj cu lamele termoizolante,Usi de garaj electrice , Usi garaj Bucuresti,Usi garaj Ilfov, Usi de garaj sectionale,Usi de garaj basculante , Usi de garaj batante , Automatizari usi de garaj, Telecomenzi Somfy si Nice , Asiguram service usi de garaj tip rulou, Service usi garaj, Usi garaj izolate,Usi garaj izolate cu spuma, Producator usi de garaj, Executam usi de garaj, Producator usi garaj tip rulou,Executam usi de garaj tip rulou , Montam usi de garaj, Montaj usi de garaj,Executam usi de garaj in 4 zile,Usi de garaj in rate, [usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante, usa, garaje, sectionale, rulou, usilor, industriale, batante,]
Nu a fost asociat nici un video!
Înscrie-ţi firma acum pe Real-Web si promovează-ţi afacerea eficient!Reclamă

Emite facturi fiscale, proforme si chitante online

Alte companii din 'Usi de garaj':

Aluterm Group
ALSA AUTOMATIZARI
PRIMPLAST STEEL
Adrian Gal

Ultimele Comunicate:


Jaluzele orizontale din lemn

2011-01-20, SC TOP PLUS DESIGN srl


Jaluzele bambus

2011-01-20, SC TOP PLUS DESIGN srl


Jaluzele verticale din PVC

2011-01-20, SC TOP PLUS DESIGN srl


Rulouri exterioare

2011-01-20, SC TOP PLUS DESIGN srl


Vezi toate comunicatele...

Noutăţi pe Real Web:

Echipamente - Accesorii - Produse pentru Piscine
Echipamente - Accesorii - Produse pentru Piscine

AQUABLUE PISCINE ofer? o varietate de echipamente, produse si consumabile ...


in negru
in negru

Tesatura din in, ideala pentru confectionarea rochiilor, fustelor sau ...


Chalet pareado con parcela en Benidorm, compuesto por 4 dormitorios y 3 baños - Vandut dupa 310 zile
Chalet pareado con parcela en Benidorm, compuesto por 4 dormitorios y 3 baños - Vandut dupa 310 zile

Este chalet está ubicado en Sierra Helada, Calle Malta 31, un punto ...


Montaj pvc Liner
Montaj pvc Liner

Placat - Finisat piscine Aquablue Constructor Piscine -AQUABLUE ...


doc kaki
doc kaki

Tesatura din bumbac 100%, culoare kaki, de foarte buna calitate folosita ...


Statistici cont:


Tip cont: Free account


Total afisari: 58445

Total voturi: 485

Voturi în ultim. 7 zile: 0


Produse publicate: 6

Servicii publicate: 7

Stiri publicate: 6

Comunicate publicate: 5
real web director firme si companiipromovare web pentru firme si companiimain menutur real webprelucrarea datelor personaleblog promovareANPCsitemapsitemap.xml

Real-Web.ro este un portal care ofera servicii de promovare firme pe net prin inscriere gratuita sau promovata in lista firme si companii.

©2009-2011 . All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.euGăzduire: www.real-host.eu. Partener Lyoness .
Real Life Design Găzduire Real Host
View Stats